Jump to content

62604588-8056-491a-bdab-da8216e9635a

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About 62604588-8056-491a-bdab-da8216e9635a

  • Rank
    Retrospect 7.7 Multi-Server Hangs At 100% Of Building Snapshots
  1. 62604588-8056-491a-bdab-da8216e9635a

    Retrospect 7.7 Multi-Server Hangs At 100% Of Building Snapshots

    Don't know if you've seen my post. But I've tried the one execution unit at a time with no luck. However, it turns out that only the backups for my two Windows Server 2008 32bit systems hang during the snapshot builds. Are there any know issues with backing up server 2008? --Nick
  2. 62604588-8056-491a-bdab-da8216e9635a

    Retrospect 7.7 Multi-Server Hangs At 100% Of Building Snapshots

    OK. I've narrowed this down. The only thing in common with two machines that hang during the building of snapshots are Server 2008 32bit Standard servers. Is there a know issue backing up Server 2008?? Thanks, Nick
  3. 62604588-8056-491a-bdab-da8216e9635a

    Retrospect 7.7 Multi-Server Hangs At 100% Of Building Snapshots

    A little more info. I'm noticing that each time I get "stuck" building snapshots, it's when this particular machine is building as well: As you can see, directory structure and file names are VERY, VERY long. Could Retrospect be having an issue with these very long, deep directory paths/names? This is a Digital x-ray Picture Archiving and Retrieval System storing DICOM images; this being the industry standard as far as DICOM naming structure is concerned. Thanks, Nick
  4. 62604588-8056-491a-bdab-da8216e9635a

    Retrospect 7.7 Multi-Server Hangs At 100% Of Building Snapshots

    Hi. 32bit Retrospect, 4gb of RAM (of course Windows is only using 3gb). I've not tested with only one execution running, nor have I tried writing on execution to a different disk. I'll try this. What I have noticed in my recent trouble shooting is that the snapshot builds only hang after my snapshot transfers to tape. This tells me that the initial, full backup is what's hanging when building the snapshots. The subsequent differential backups build snapshots without an issue (I suppose because they're much smaller). I'll get back to you when I've done the above tests. Thanks, Nick
  5. Is anyone else having this issue? My 7.7 multi-server edition backs up 19 of our servers to a 6TB disk array. The "execution" tab continues to show the first six servers (six execution slots) stuck at 100% completion of "building snapshots" for the 1st volume of each server. I've gone as far as letting the system sit in this state for 2 days to see if maybe it's just taking a ridiculous amount of time to complete. Snapshots used to build pretty quickly, for my Retrospect server is a dual quad-core Xeon running Windows Server 2003 doing a disk-to-disk backup to a 6TB RAID-10 array. This problem started happening after the last Roxio update. Any ideas? I'm having to ab-end Retrospect to escape the building snapshots status. Clicking "stop" doesn't even remove me from this state. Thanks, Nick
×