Jump to content

Cruff

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Cruff

  • Rank
    Newbie
  1. I was backing up fine for the past 3 days now i'm getting this error messages. I haven't changed anything. Running Retrospect 7.6.111 Hot fix 7.6.111 Also exchange 2007 with server 2008. + Normal backup using First Storage Group at 5/1/2009 7:34 AM (Execution unit 1) To Backup Set ExchangeStores... - 5/1/2009 7:34:04 AM: Copying First Storage Group Backup type: Full HrESEBackupReadFile -- Error returned from an ESE function call (-1,003). MapError: unknown Windows error -1,003 TWDBExchangeServer2000Base::BackupRead: HrESEBackupReadFile failed, winerr -1003, error -1004 File "First Storage Group\100": can't read, error -1004 (Database Backup/Restore error) HrESEBackupOpenFile(0c7ff0fa4) -- Functions called in an invalid sequence. File "First Storage Group\200": can't read, error -3662 (Functions called in an invalid sequence) HrESEBackupOpenFile(0c7ff0fa4) -- Functions called in an invalid sequence. File "First Storage Group\500": can't read, error -3662 (Functions called in an invalid sequence) HrESEBackupOpenFile(0c7ff0fa4) -- Functions called in an invalid sequence. File "First Storage Group\Mailbox Database": can't read, error -3662 (Functions called in an invalid sequence) HrESEBackupGetLogAndPatchFiles(0c8000209) -- The backup call is out of sequence. HrESEBackupGetLogAndPatchFiles(0c8000209) -- The backup call is out of sequence. File "First Storage Group\zzz LOG": can't read, error -3690 (The backup call is out of sequence) Any idea?
  2. Cruff

    Authenication Failed!

    Thanks!!! that was what I needed!!!
  3. I'm running Retrospect 7.6.111 and update 7.6.1. This is running on my Server 2008 64x + Exchange 2007 server. I have installed the Exchange Server 2007 Support patch. I have added the license for exchange in Retrospect. When I click on Exchange mailbox to do a backup it asks for a login. I can put in either the RBU I created or my Admin account and it will not take it? Sorry, Authentication Failed! It worked fine with my Exchange 2003 server. Is there something different I need to do with the RBU?
×