Jump to content

markm75

Members
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About markm75

  • Rank
    Occasional forum poster
  1. markm75

    New member vs normal backup?

    I'm having an issue with the latest version of 7.6.x... I have done a recycle backup (the first one done).. it backed up 890GB of data.. There is 0.99TB free on the drive.. I have "normal" backups scheduled.. When the normal runs.. it sees that 192MB have changed since the day before.. but instead of writing to the 1-backup session.. it requests new media, stating that it tried to groom but couldnt free up enough space.. I have no idea why this is occuring.. There is enough space.. the drive is set to use up to 98% of the space.. it should just append to the existing backup set.. This is vista x64 sp1.
  2. I'm running the latest version of retrospect 7.6.x... under vista x64.. If i do the checkbox to select the files and folders i want in the backup, it seems they dont stick.. everything is still selected.. it seems i have to do exclusions, manually, very tedious to weed out what is not desired.. Is there a workaround for this? Thanks
  3. markm75

    Vista , 7.6 and Activity Monitor

    I actually tried setting Retrospect service to run as the user it was logged in with, in the service settings.. it was set to local service, no effect though. I basically log in with this user account (workgroup).. set the schedule in retrospect, make sure the checkboxes are checked for the activity monitor.. then launch activity monitor.. but its blank.. nothing ever fires.. until i launch retrospect though..
  4. markm75

    Vista , 7.6 and Activity Monitor

    I had this activity monitor working with 7.6 at one point under x64 vista.. I had to reinstall.. now it isnt working... IE: i'm getting the blank activity monitor.. scheduled backups dont run.. but they run the minute i open retrospect (go figure)..
  5. markm75

    0% compression on a backup?

    They are a mixture of everything really.. its on an external harddrive via esata.. Again, this same data, backed up using acronis would compress very nicely.. say 20-30%.. vs 0% here so far..
  6. markm75

    Retrospect 7.6 scheduled backup not running

    Ah i see your reply in my direct thread..
  7. markm75

    New member vs normal backup?

    How does this differ from "normal".
  8. markm75

    Retrospect 7.6 scheduled backup not running

    In my scheduled listing and options there is either "Normal backup" "Recycle backup" or "new member backup"
  9. markm75

    0% compression on a backup?

    Well i know its not compressing at all.. as i see the original file size tally.. and then do a property check on the backed up files.. they match, 0% compression.. Which is a bit of a let down, considering i know i was getting at least 30% using other solutions out there.. (same files backed up) I guess there is nothing i can do to tweak this?
  10. markm75

    New member vs normal backup?

    Can anyone explain the difference between these two.. i checked out the help file in v7.6 but for some reason this still isnt clear. Thanks
  11. markm75

    0% compression on a backup?

    I'm running version 7.6 doing backups to an external harddrive.. for some reason it isnt getting any compression at all.. at the end it says 0% compression.. Any thoughts on how to get this working? Thanks
  12. markm75

    Retrospect 7.6 scheduled backup not running

    Well.. i reinstalled things and it seems to be working at this point.. but i have a question.. its not real clear in the help.. Whats the difference between normal backup and member backup? Thanks
  13. markm75

    Vista , 7.6 and Activity Monitor

    Has anyone in this thread, gotten the program to autolaunch at backup time on Vista x64 .. i'm assuming everyone is on x86 in this thread? I cant get autolaunch to even work, despite setting things, per this thread i started..: http://forums.dantz.com/showtopic.php?fid/29/tid/27994/pid/110978/post/last/#LAST
  14. markm75

    Retrospect 7.6 scheduled backup not running

    I tried the suggestions on this link.. they didnt work.. The job would show up at the bottom, saying it was scheduled to run.. i'd click exit on the program, it would ask to check the media and warn me it will run that night (or in the near future).. In those settings.. i have: Enable Retrospect Service.. automatically launch retrospect.. and "exit" and "show taskbar icon".. I unchecked everything and rebooted, per the article.. then reselected everything.. I also tried changing it from exit to stay in retrospect... Nothing has worked.. Also.. while in the program, the activity monitor would show the job scheduled and when u exit the main program, the activity monitor no longer showed this..
  15. markm75

    Retrospect 7.6 scheduled backup not running

    For me this is still not working.. it does the confirmation that a backup will run when i exit the program, but it never runs.. Is this an x64 limitation perhaps?
×