Jump to content

atakacs

Members
  • Content count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About atakacs

  • Rank
    Occasional Forum Poster
  1. Nope - we had to reinstall from scratch (although we made sure to have similar naming) Sorry RBU ? Hmm interesting suggestion but I gave up this WE and used a recovery service against an image copy of the server (to my satisfaction). Now it would still be nice if Retrospect would actually also have a restore function in a case similar mine...
  2. Athough not directly my problem a mailbox restore also fails: + Executing Restore mailbox from Backup at 23.12.2010 17:00 (Execution unit 1) 23.12.2010 17:00:41: Connected to SrvExch To volume Aldo-Régis Main on SrvExch... - 23.12.2010 17:00:41: Restoring from vendredi A, Snapshot SrvExch, 18.12.2010 03:51:21 Retrospect error code error -3407 (unexpected provider error) Reported by function kMsg_DmpDir Mailbox provider error. There is a problem connecting to the mailbox. Check: 1. Microsoft Exchange may not be running. 2. The mailbox may not exist. If the mailbox has been deleted, this is normal. 3. The mailbox store for this mailbox may not be mounted. Check its status in the Exchange manager. Trouble writing folder "vendredi A", error -3407 (unexpected provider error) 23.12.2010 17:00:59: Execution incomplete Duration: 00:00:16
  3. Folks I need to restore storage group - be it in it's original place or into the recovery storage group of my Exchange server 2003. I get the following error: + Executing Restore database from Backup at 23.12.2010 16:48 (Execution unit 1) 23.12.2010 16:48:23: Connected to SrvExch To volume Premier groupe de stockage on SrvExch... - 23.12.2010 16:48:23: Restoring from vendredi A Restore type: Full T-8: >>>HrESERestoreAddDatabase(0c7fe1f42) -- Base de données introuvable. Trouble writing files, error -3619 (Database not found) 23.12.2010 16:50:45: Execution incomplete Remaining: 3 files, 9.3 GB Completed: 0 files, zero KB Performance: 0.0 MB/minute Duration: 00:02:21 (00:01:58 idle/loading/preparing) Any idea ? Could it be a localization problem (it's a french version of Exchange) ?
  4. well - anyone ? Should I contact support directly ?
  5. Hi I might be overlooking something fairly obvious but whenever trying to backup our Exchange server I get this entry in the log: [color:blue]Container Exchange Server was empty (had no volumes)[/color] And nothing gets backed up... Mailbox backup is mostly working so we are not completely "naked"... but we also get errors such as [color:blue]Trouble reading files, error -1104 (device not ready)[/color] Any idea ? FWIW I have run eseutil to check the integrity of the database and it did not return any error... This is Exchange server 2003 sp2, win server 2003, Retrospect 7.6.123
  6. Hi Actually I was saving on a local disk and moved my catalog to a SAN volume: same problem. Not sure what to do... even the simplest backup triggers this error. I'm sure something must be corrupt short of the catalog file itself... Regards alex
  7. Thanks for your pointer to the correct KB articleThanks for your pointer to the correct KB article (which isn’t that helpful to be frank…). I have tried to uninstall Retrospect from that machine and I have trashed all catalog files. I have then re-installed a fresh copy and defined a script with exactly one small (1Mb – 10 files) local directory to backup… same problem ! The machine is otherwise behaving perfectly fine and despite multiple comprehensive checks there is absolutely nothing wrong with the file system as far as I can tell. Is Retrospect storing information elsewhere short of it’s program directory and catalog files (i.e. how do I perform a complete reinstall) ?
  8. Hello For some reason Retrospect is complianing about the following error for the past few days >> Scanning incomplete, error -645 (chunk file damaged during save) I have tried to lookup this in the knowledge base but it links to a non existent page http://www.dantz.com/index.php3?SCREEN=kbase&ACTION=KBASE&id=26642 Any idea / suggestion welcome This is a Win2k3 server with build 7.5.324 Regards alex
  9. atakacs

    Network share permission ?

    Thanks for your help - using effective permissions I managed to pinpoint my mistake Regards alex
  10. Folks I’m trying to backup a network share that works just fine for all intended purposes… except backup with Retrospect. Whenever trying to define it as a source container I get an “insufficient privilege” error, although I’m using an admin account both for running Retrospect and accessing the said share. Must be missing something… Any help appreciated! Retrospect Single server 7.5.5.102 Windows SBS 2003
  11. Folks I keep getting this error MapError: unknown Windows error -2'147'467'259 On most, but not all, mailboxes. Used to work well. Any idea ? Retrospect 7.5.5.102 Windows SBS 2003 Regards alex
  12. whooopss Somehow during the upgrade Retrospect became defered thanks for pointing out the obvious ! alex
  13. Hello We have recently upgraded from single server 6.5 to 7.5 Apparently everything worked smoothly but for some reason proactive backup is not working anymore. There is no error message, log entry or anything… Retrospect simply sits idle, listing the various clients to backup as ASAP… I have tried to recreate the proactive script to no avail. Any idea / hint / suggestion welcome Regards alex
  14. atakacs

    Wierd errors

    Yep - right on the money ! Thanks --alex
×